Administraţia Prezidenţială repară sistemul de apă şi inelul de incendiu de la Cotroceni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Administraţia Prezidenţială repară sistemul de apă şi inelul de incendiu de la Cotroceni

Administrație 21 Mai 2016 / 09:16 374 accesări

Administrația Prezidențială a lansat o cerere de oferte pentru reabilitarea sistemului de apă și a inelului de incendiu din Palatul Cotroceni, investiția estimativă ridicându-se la circa 1,5 milioane de lei fără TVA.

Potrivit cererii de oferte, din suma totală estimativă de 1.482.540 lei, fără TVA, cheltuielile pentru investiția de bază sunt estimate la 1.199.160 lei, fără TVA, cheltuielile pentru proiectare și asistență tehnică se ridică la 97620 lei, fără TVA, în timp ce cheltuielile pentru amenajare teren vor fi de 10.000 lei, fără TVA. În suma totală comisioanele, cotele și taxele sunt estimate la 22.200 lei, fără TVA, organizarea de șantier 30.230 lei, fără TVA, iar cheltuielile diverse și neprevăzute sunt estimate la 123.330 lei, fără TVA.

Ofertanții vor constitui o garanție pentru participare în valoare de 20.000 lei.

Potrivit SEAP, ofertanții vor face dovada executării, în ultimii 5 ani, a unor lucrări de natură și complexitate similară/comparabilă cu cele care fac obiectul acestei proceduri, conforme cu normele profesionale în domeniu, în valoare de minimum 1.000.000,00 lei, exclusiv TVA, la nivelul a cel puțin 1 contract, maximum 2 contracte, iar media cifrei de afaceri globală în ultimii 3 ani trebuie să fie de cel puţin 2,5 milioane lei.

Echipa de proiectare trebuie să fie formată din cel puțin un șef de proiect, care să fie arhitect cu drept de semnatură, membru OAR, în timp ce echipa de execuție trebuie să fie formată din cel puțin un manager de proiect, un șef de șantier – cu specialitatea instalații, cu studii superioare, un responsabil cu controlul calității și un responsabil cu sănătatea și securitatea muncii pe șantier. Conform anunțului Administrației Prezidențiale, funcțiile nu se pot cumula, datorită complexității activităților descrise în caietul de sarcini. Pentru asigurarea unui standard corespunzator în realizarea lucrărilor, operatorul economic trebuie să dispună de un număr suficient de personal de execuție care să poata fi distribuit în 2-3 sau chiar un număr mai mare de echipe de lucru pentru diverse obiecte din proiect.

Preşedinţia a lansat în luna martie o cerere de ofertă pe sistemul public de licitaţii pentru un sistem de irigaţii a vegetaţiei în valoare de aproape 2,4 milioane de lei, la care se adaugă TVA. Administraţia Prezidenţială a precizat ulterior că achiziţionarea un sistem de irigaţii pentru grădina Palatului Cotroceni este necesară întrucât cel existent, proiectat în 1979, generează costuri mari pentru energia electrică.12
Pagina a fost generata in 0.2941 secunde