Administraţia Trump a finalizat planul de pace pentru conflictul israelo-palestinian

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
"Acordul secolului" Administraţia Trump a finalizat planul de pace pentru conflictul israelo-palestinian
Externe 11 Februarie 2019 / 16:05 145 accesări 0 comentarii
Președintele Donald  Trump este mulţumit de termenii acordului

Președintele Donald Trump este mulţumit de termenii acordului

Administraţia Donald Trump a finalizat elaborarea planului de pace pentru încheierea conflictului israelo-palestinian, afirmă surse din cadrul Administraţiei de la Washington citate de postul Fox News.

Proiectul denumit "Acordul secolului" are între 175 şi 200 de pagini, iar la documentul complet au acces doar mai puţin de cinci oameni.

"Planul este finalizat, iar preşedintele este mulţumit de termenii acordului", a declarat un oficial de rang înalt din cadrul Administraţiei de la Washington.

Planul de pace nu va fi prezentat public înainte de scrutinul parlamentar programat în Israel pe 9 aprilie.

"Nu vom face nimic care ar ameninţa securitatea Israelului", a declarat un alt oficial american, sub protecţia anonimatului.

Preşedintele Donald Trump a fost consultat şi ţinut la curent cu activităţile de elaborare a acestui plan de ambasadorul SUA în Israel, David Friedman, de consilierul politic Jared Kushner şi de emisarul special pentru Orientul Mijlociu, Jason Greenblatt.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3942 secunde