Administratorii de cluburi, instruiți de ISU cum să-și autorizeze localurile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Administratorii de cluburi, instruiți de ISU cum să-și autorizeze localurile
Administrație 12 Noiembrie 2015 / 18:22 1724 accesări 1 comentariu

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” s-au întâlnit, joi, cu administratorii cluburilor și restaurantelor din Constanța, pentru a discuta despre autorizațiile de funcționare emise de pompieri. Întâlnirea a avut loc la Prefectura Constanța și a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor din clubul „Colectiv“. „Obligația de a solicita autorizația ISU le aparține administratorilor firmelor. Inspectoratul nu percepe taxe pentru eliberarea sau elaborarea acestor autorizații”, a declarat cpt. Mihai Georgescu, inspectorul-șef adjunct al ISU „Dobrogea”. La rândul său, inspectorul-șef al ISU, lt. col. Daniel Petrov, a spus că programul pentru depunerea documentelor de solicitare a avizelor și autorizațiilor va fi extins de luni până vineri. Întâlnirea a fost, totodată, o dezbatere legată de aplicarea normelor de securitate la incendiu. La discuții a participat și prefectul Constantin Ion. El a declarat că toate datele prezentate de ISU vor fi postate pe site-ul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pentru ca toată lumea să aibă acces la informațiile respective. Tot prefectul a promis că astfel de sesiuni de informare se vor mai organiza în viitor.

Loading...

1 comentariu

AHA 13:01:38 / 13 Noiembrie 2015
KK

ACUM II INVATATI CUM SA INTRE IN LEGALITATE. LEPRELOR SI SPAGARILOR. CRIMINALILOR. DE UNDE AVETI VILELE SI MASINILE SCUMPE DACA AVETI UN SALAR DE BUGETAR. EXACT CA IN ORICE SISTEM ROMANESC -SE IMPUTE DE LA CAP..!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2327 secunde