Admiterea la liceu: rezultatele au fost anunţate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Admiterea la liceu: rezultatele au fost anunţate
Educație 12 Iulie 2017 / 09:49 2411 accesări 0 comentarii

Elevii din Romania care au trecut de emoțiile examenului de la Evaluarea Națională au un nou hop: admiterea la liceu. Repartizarea computerizată are loc miercuri, 12 iulie. Rezultatele la admiterea la liceu 2017 vor fi afișate joi, 13 iulie. Depunerea dosarelor de înscriere la liceele la care candidații au fost repartizati se va face în perioada 13- 17 iulie 2017.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, absolvenţii de clasa a VIII-a şi părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, au completetat până pe 6 iulie opţiunile în fişele de înscriere. Depunerea dosarelor de înscriere la unităţile de învăţământ la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 13 şi 17 iulie. Rata de promovabilitate în ţară la Evaluarea Naţională după contestaţii este de 77%.

REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2017 A ELEVILOR LA LICEU

Astfel, în 12 iulie are loc REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2017 în învățământul liceal de stat pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2017-2018. O zi mai târziu, la unitățile de învățământ gimnazial vor fi afișate listele cu absolvenții repartizați proveniți din școlile respective și a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământ liceal de stat din județ.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2265 secunde