Adolescent de 16 ani, înjunghiat pe stradă pentru o bicicletă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Adolescent de 16 ani, înjunghiat pe stradă pentru o bicicletă

14 August 2016 / 17:00 478 accesări

Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat sâmbătă seara pe stradă, în Alba Iulia, după un conflict spontan avut cu alți doi minori, care au încercat să-i fure bicicleta, agresorii fiind prinși și cercetați pentru vătămare corporală și tentativă de tâlhărie.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, doi minori de 16 și 17 ani au încercat să-i fure bicicleta unui alt adolescent cu care s-au întâlnit pe stradă, în Alba Iulia. În contextul în care adolescentul de 16 ani s-a opus, unul dintre agresori l-a înjunghiat de două ori.

”Față de cei doi minori, care au fugit de la locul producerii faptei, urmează să se ia măsurile legale. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia și examinată din punct de vedere medico-legal. Potrivit concluziilor medicilor, se pare că rănile nu i-au pus viața în pericol”, potrivit IPJ Alba.

Agresorul de 16 ani a fost identificat și prins sâmbătă noaptea, iar cel de 17 ani a fost prins a doua zi, cei doi fiind audiați de către polițiști.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, iar cei doi sunt anchetați pentru vătămare corporală și tentativă de tâlhărie.12