ADPD şi incertitudinea privind vânzarea echipei de fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal intern ADPD şi incertitudinea privind vânzarea echipei de fotbal
Sport 24 Mai 2020 / 10:29 299 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo

Sursa foto: Facebook Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo

Pe pagina de Facebook, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a publicat o scrisoare deschisă, în care adresează mai multe întrebări legate de situaţia în care a ajuns echipa bucureşteană, dorind să afle de la Ionuţ Negoiţă dacă formaţia de fotbal este de vânzare cu adevărat.

SCRISOARE DESCHISĂ

DINAMO este în pericol, aflându-se pe ultima treaptă a demnităţii și totuși permitem în continuare tacit ca adevărul să fie mistificat la vedere.

Investiții zero, rezultate zero, iar viitorul seamănă tot mai mult cu finalul unui film de groază.

Cumpărătorii sunt alungați, vânzătorul este absent, în timp ce Dinamo se luptă cu supraviețuirea.

Domnule Ionuț Negoiță,

În data de 17 aprilie v-am trimis oferta prin care Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo și-a manifestat intenția de a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Ne-ați pus în așteptare, ați promis că reveniți cu un răspuns dar acesta nu a mai venit.

Văzând ca jucătorii se plâng că nu și-au primit salariile de la începutul anului, ne-am gândit că banii pe care ADPD îi are în acest moment ar putea ajuta într-o anumită măsură rezolvarea acestei situații și v-am trimis o nouă propunere.

Pe 19 mai v-am trimis propunerea de a direcționa de urgență 40.000 de euro către Dinamo în schimbul unui procent de acțiuni. Nu am făcut-o public pentru a nu deranja negocierile cu spaniolii.

Nu ne-ați răspuns nici de data asta.

Analizând tot ce se întâmplă în jurul acestei vânzări a echipei, ne punem și noi anumite întrebări:

Este Dinamo de vânzare cu adevărat?

Este Dinamo de vânzare pentru oricine își manifestă intenția de a cumpăra, cu excepția Asociației Dinamoviști Pentru Dinamo?

Nu merită suporterii dinamoviști care s-au alăturat programului socios ADPD același respect pe care îl acordați celor care vă finanțează acum afacerea?

Nu credeți că orice zi în plus cu dumneavoastră la conducerea echipei este o zi în minus pentru Dinamo în lupta pe care o duce cu supraviețuirea?Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2711 secunde