Adrenalină la maxim la Motul Motorsport Event

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În weekend, la Maritimo

Adrenalină la maxim la Motul Motorsport Event

Sport 15 Mai 2016 / 20:20 4677 accesări

Mașinile participante au fost împărțite în cinci clase, în funcție de puterea motorului

Mașinile participante au fost împărțite în cinci clase, în funcție de puterea motorului

Amatorii de senzaţii tari și-au demonstrat măiestria în conducerea maşinii personale în cadrul ediţiei a șasea a evenimentului automobilistic Motul Motorsport Event, organizat de Clubul Sportiv Seaside Roads. Sâmbătă şi duminică, pe un circuit special amenajat în parcarea de la Maritimo Shopping Center din Constanţa, motoarele au fost turate la maximum în cadrul primei etape din acest an a Campionatului Internațional de autoslalom. Spectatorii au putut urmări și demonstrații de drift și de karting, iar organizatorii s-au declarat mulțumiți de modul în care s-a desfășurat concursul.

„Din punctul meu de vedere, această a șasea ediție a evenimentului Motul Motorsport Event este cea mai de succes, dacă ne referim la organizare și la satisfacția concurenților în sine. Mă bucur că am avut concurenți din toată țara, 44 în total, inclusiv piloți din Republica Moldova. Nu am avut incidente majore, dar acestea sunt sarea și piperul competițiilor auto. Sunt fericit de nivelul competiției, au fost mulți piloți talentați și multe mașini bine pregătite”, a precizat Darius Petre, principalul organizator al evenimentului auto și fost pilot în Campionatul Național de raliuri și în Campionatul Național de viteză pe traseu montan (VTM), care a dorit să simtă iarăși fiorii unui concurs auto și a participat în competiție cu o mașină Skoda Fabia de 190 CP oferită de Avia Motors, unul dintre sponsorii evenimentului.

44 de piloți s-au înscris în competiție, iar 40 au evoluat duminică, în cele două manșe de concurs. Sâmbătă, în timpul antrenamentelor, două mașini au... greșit traseul și au ieșit în decor, dar s-au înregistrat doar pagube materiale, piloții scăpând nevătămați, din fericire.

Iată câștigătorii de la cele cinci clase în care au fost împărțite mașinile participante, în funcție de puterea motorului: clasa 1 (7 concurenți) - Andrei Carcea (junior, VW Lupo); clasa 2 (10 concurenți) - Andrei Bălan (Honda Civic); clasa 3 (8 concurenți) - Dragoș Sorescu (VW Golf GTI); clasa 4 (8 concurenți) - Hristu Purichea (Renault 5 GT Turbo); clasa open (7 concurenți) - Alex Rosiu (Honda S2000). Piloții care au urcat pe podium, la fiecare clasă, au primit cupe, sticle cu șampanie, premii în obiecte, schimburi de ulei și diverse alte premii din partea sponsorilor competiției.12
Pagina a fost generata in 0.2366 secunde