Adrian Mutu mărturisește că și-a schimbat religia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Adrian Mutu mărturisește că și-a schimbat religia
Monden 08 Ianuarie 2018 / 20:33 1838 accesări 2 comentarii

Adrian Mutu a dezvăluit că în urmă cu şase ani şi-a schimbat religia. "Briliantul" era însurat atunci cu Consuelo Matos. Adrian Mutu a precizat că totul s-a întâmplat în Republica Dominicană, pe vremea când era căsătorit cu a doua sa soţie, Consuelo Matos. "La 33 de ani m-am botezat în Republica Dominicană. Eram creştin ortodox şi am devenit creştin şi atât. Când eşti copil te botează alţii, ca adult accepţi tu botezul! Îl primeşti pe Dumnezeu", a declarat Adrian Mutu într-un interviu acordat pentru EVZ.

Între timp, Adrian Mutu şi Consuelo Matos au divorţat, iar "Briliantul" s-a căsătorit cu Sandra Bachici. Cei doi au şi un copil împreună, pe nume Tiago.

Taguri articol
loading...

2 comentarii

CRESTINUL 14:05:49 / 09 Ianuarie 2018
CUM SE AJUNGE PAGAN

Ca a fost briliant nu mi-a demonstrat niciodata pana la varsta mea de 8o de ani, dar ca este un jonglior de minge si circ, un NENOROCIT care dupa ce ne-a batut Serbia s-a dus la ei si se DESTRABALA PRIN CARCIUMI,. Este un ratat al ROMANIEI, un boschetar fara credinta si PAGAN , si sunt surprins cum acest ESCROC mai este inca folosit prin conducerea fotbalului roman,. Este un BOSCHETAR, UN LABAGIU, care OCUPA IN FOTBALUL ROMANESC UN LOC FRUNTAS , la propunerea HOTULUI, BANDITULUI si MAFIOTUL = CARLIONI- Dragomir dumitru,. CU asemenea Hoti si banditi nu contribuiti la REDRESAREA FOTBALULUI ROMANESC.,

1 19:22:59 / 11 Ianuarie 2018
Cautam persoane serioase

Cautam persoane serioase si perseverente pentru promovarea celui mai socant subiect de film de pe planeta. Conditii de lucru excelente.Cistiguri motivante.Se lucreaza 2 ore pe zi, de acasa, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire GRATUITA la distanta si online. INFO: lucicamiron12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2258 secunde