Adrian Zuckerman, propus ca ambasador al SUA în România, audiat pentru confirmare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Adrian Zuckerman, propus ca ambasador al SUA în România, audiat pentru confirmare
Externe 20 Iunie 2019 / 16:26 366 accesări 0 comentarii

Adrian Zuckerman, propunerea preşedintelui Donald Trump pentru postul de ambasador al SUA în România, a fost audiat joi de către Comitetul pentru Relaţii Externe al Senatului american.

Preşedintele Donald Trump l-a nominalizat pe 25 iulie 2018 pe Adrian Zuckerman, avocat în domeniul imobiliar din New York, pentru postul de ambasador al SUA la Bucureşti. Pentru confirmare în funcţia de ambasador, nominalizarea trebuie aprobată de Senatul Statelor Unite.

În luna ianuarie, Senatul Statelor Unite i-a trimis înapoi preşedintelui Donald Trump, din raţiuni procedurale, propunerea privind numirea lui Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador în România, liderul de la Casa Albă fiind nevoit să reformuleze nominalizarea.

Adrian Zuckerman a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Acesta a activat peste 30 de ani în reprezentarea unor companii de imobiliare multinaţionale, naţionale şi locale. Zuckerman a deţinut şi funcţia de judecător în cadrul Consiliului pentru activităţi imobiliare. De asemenea, este membru al unei comisii din cadrul Kids Corp., o organizaţie non-profit care ajută copiii defavorizaţ din Newark, New Jersey.

Adrian Zuckerman a emigrat din România în SUA la vârsta de zece ani și vorbește fluent limba română.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2458 secunde