Aeroportul din Doha va sponsoriza echipa Bayern Munchen

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Campioana Germaniei știe să facă bani

Aeroportul din Doha va sponsoriza echipa Bayern Munchen

Sport 27 Ianuarie 2016 / 19:35 2474 accesări
Bayern Munchen face anual un cantonament în Qatar

Bayern Munchen face anual un cantonament în Qatar

Bayern Munchen, cel mai titrat club de fotbal din Germania, a semnat un contract de sponsorizare cu aeroportul din Doha, informează site-ul oficial al campioanei din Bundesliga. În virtutea acestui acord, Bayern va primi „mai multe milioane de euro” din partea qatarezilor și va aloca noului sponsor spațiu publicitar în interiorul stadionului, conform înțelegerii semnate miercuri. Aeroportul din Doha este utilizat de compania Qatar Airways, deținută de guvernul din Qatar.

Echipa bavareză, cu 25 de titluri în Bundesliga, a făcut la începutul acestui an al șaselea cantonament consecutiv în Qatar, chiar dacă a fost criticată în Germania pentru acest lucru, de politicieni, media și fani. Contestatarii cantonamentului au subliniat faptul că în țara din Golf sunt probleme în ceea ce privește respectarea drepturilor omului, mai ales în cazul muncitorilor străini.

Oficialii clubului au respins însă criticile primite. „Acest parteneriat este un pas important pentru strategia de extindere internațională a clubului. Vom promova împreună diverse proiecte sociale și un dialog despre problemele socio-politice”, a declarat președintele clubului bavarez, Karl-Heinz Rummenigge.

Taguri articol


12