AG Weinberger, în noua formulă de band, lângă publicul constănțean

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
AG Weinberger, în noua formulă de band, lângă publicul constănțean
Divertisment 12 Noiembrie 2019 / 17:48 1176 accesări 0 comentarii

AG Weinberger în noua formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, reunind piese de jazz, blues, soul, blues-rock într-un concert de colecţie, adevărate bijuterii muzicale pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă.

Noua formulă de band, AG Weinberger, recreează în stil propriu un univers muzical de înaltă ţinută, cu piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson, Charlie Parker sau selecția din compozițiile proprii care sunt redimensionate şi filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului muzical abordat.

Considerat de către critici Mr. Blues al României, si de către B.B. King “un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. El îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Doors Club Constanța vă invită duminică, 24 noiembrie, ora 19.00, la concertul extraordinar AG Weinberger Band, un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues şi jazz. Un concert de colecţie, alături de un artist de cea mai înaltă clasă care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță şi expresivitate așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se pot auzi.

Preț bilet*:50 lei online; 65 lei la intrare, în limita locurilor disponibile. *Organizatorii vă roagă ca, după achiziționarea biletului online, să vă rezervați locurile la scaune apelând numărul de telefon menționat în prezentarea evenimentului.Pagina a fost generata in 0.1842 secunde