AG Weinberger ne oferă blues şi jazz de calitate la malul mării

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

AG Weinberger ne oferă blues şi jazz de calitate la malul mării

Divertisment 13 Octombrie 2017 / 17:11 2675 accesări

Duminică, 29 octombrie, de la ora 19.30, Doors Club oferă constănțenilor posibilitatea reîntâlnirii cu maestrul internațional al bluesului, artistul AG Weinberger.

Considerat de către critici „Mr. Blues al României”, iar de către B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy și decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler. Concertul AG Weinberger Band reprezintă, fără îndoială, un eveniment de referință pentru orice consumator de muzică bună.

„MR. BLUES AL ROMÂNIEI“

Cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată, inegalabilul AG Weinberger, s-a născut la Oradea în anul 1965. Chitarist de excepţie, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi TV, producător de albume, a fost definit „întâiul misionar al muzicii Blues” și supranumit de critica de specialiate „Mr. Blues al României“. În 1998 este invitat la Festivalul Bluestock, fiind singurul artist nonamerican acceptat să participe la celebra manifestare. În mai 2000, pleacă „în exil cultural” în Statele Unite, intrând astfel în marea competiţie a pieţei muzicale din America. ”Nashville Calling”, întâiul album american semnat AG Weinberger, a fost înregistrat între noiembrie 2004 şi aprilie 2005, la Nashville, iar în 2006 este propus pentru nominalizare la Premiile Grammy pentru 7 categorii, fiind singurul artist de blues din România care a atins o astfel de performanță artistică la nivel mondial.

B.B. King l-a considerat „un chitarist foarte bun, un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”.

Prețul unui bilet este 60 de lei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, de luni, 23 octombrie. Rezervările neachitate în avans se anulează în ziua concertului. Info și rezervări la tel.: 0763661622.

Citește și:

Concert extraordinar AG Weinberger la Doors Club

A.G. Weinberger aduce „Mighty Business” la Constanța12
Pagina a fost generata in 0.1704 secunde