Agenţia Naţională a Medicamentului: Nu a fost efectuată nicio percheziţie la sediul instituţiei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Agenţia Naţională a Medicamentului: Nu a fost efectuată nicio percheziţie la sediul instituţiei

Sănătate 31 Mai 2016 / 23:10 907 accesări

Agenţia Naţionala a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) "precizează că nu a fost efectuată nicio percheziţie la sediul instituţiei" iar instituţia "a manifestat o totală disponibilitate în sprijinirea autorităţilor competente pentru buna desfăşurare a anchetei".

Potrivit unui comunicat trasnmis, marţi, "ca urmare a informaţiilor apărute, pe surse, în mass-media, Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale(ANMDM) precizează că nu a fost efectuată nicio percheziţie la sediul instituţiei".

De asemenea "ANMDM a manifestat o totală disponibilitate în sprijinirea autorităţilor competente pentru buna desfăşurare a anchetei în cauză".

Anchetatorii de la Parchetul General au făcut marţi percheziţii în 26 de locaţii în dosarul în care mai mulţi medici sunt suspectaţi că făceau teste clinice pentru medicamente, fără ştirea pacienţilor folosiţi la testare.

Purtătorul de cuvânt al Agenţiei, Anca Crupariu, a declarat că instituţia sprijină cercetarea parchetului şi că au pus la dispoziţie toate actele şi informaţiile solicitate de anchetatori.

În dosarul de la Parchetul General se fac investigaţii pentru suspiciuni de luare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual şi fals material în înscrisuri oficiale, anunţa Poliţia Română. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că în Bucureşti se fac verificări la Spitalul Militar Central şi Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2555 secunde