Agenții economici mai au timp până la sfârșitul acestei luni să reînnoiască actele administrative

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Agenții economici mai au timp până la sfârșitul acestei luni să reînnoiască actele administrative

Administrație, Economie 03 Martie 2021 / 18:05 748 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Primăria Municipiului Constanța reaminteşte operatorilor economici că vizarea anuală a avizului program de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie.

Vizarea actelor administrative se face în baza cererii - formular tip și a dovezii plății. La eliberarea actelor administrative vizate, se va prezenta dovada deținerii contractului de colectare deșeuri reciclabile încheiat cu un operator economic autorizat.

Lista firmelor autorizate în acest sens poate fi consultată pe site-ul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Constanța (APM Constanța/Deșeuri/Deșeuri ambalaje/Gestionarea ambalajelor și deșeuri de ambalaje/Operatori economici autorizați pentru colectare/valorificare și reciclare deșeuri de ambalaje) -https://bit.ly/3ba6EQd.

Totodată, lista, în forma actualizată și valabilă la această dată, poate fi găsită și pe site-ul Primăriei Constanța la secțiunea anunțuri -https://bit.ly/3e3FAnr.

Primăria Municipiului Constanța informează că documentele referitoare lavizarea anuală a avizului program de funcționare se pot depune astfel:

- prin email: agenti.economici@primaria-constanta.ro;

- online, prin Punctul de Contact Unic Electronic;

- la Centrul de Informare pentru Cetățeni, cu sediul în bd. Al. Lăpușneanu nr. 116 C, incinta City Park Mall, etaj 1, aripa nouă.

Pentru anul 2021, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției noastre, respectiv http://www.primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari.

Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 111 lei.

Pentru relații suplimentare vă rugăm să vă adresați la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în Bd. Al. Lăpușneanu nr.116C (incintă City Park Mall - etaj I, aripa nouă), sau la următoarele numere de telefon: 0241/488136 sau 0241/488192.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1791 secunde