Agresiuni asupra unei fete de 13 ani, filmate și postate pe Facebook

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Medgidia Agresiuni asupra unei fete de 13 ani, filmate și postate pe Facebook
Eveniment 21 August 2019 / 14:11 2066 accesări 0 comentarii

Imaginișocante surprinse în Medgidia cu telefonul mobil și postate pe Facebook! O adolescentă de 13 ani estebruscată, ameninţată şi înjurată de un bărbat de 36 de ani.

Totul ar fi pornit, după ce tânăra ar fi venit cu mai mulţi băieţi ca să-l bată pe nepotul bărbatului.

„Vrei să te bag în portbagaj, să nu te mai găsască nici mă-ta, nici tac-tu? Vrei să îţi arăt eu cum se bate? Dacă te mai prind în cartierul acesta te tai”, îi spune bărbatul de 36 de ani. Imaginile în care bărbatul o loveşte, ameninţă şi înjură pe fata de 13 ani au ajuns şi la poliţie.

Cu privire la acest incident, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a emis următorul comunicat:

„La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiul Medgidia au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată, în apropierea unui restaurant din Medgidia. La fața locului, polițiștii constănțeni au identificat o adolescentă, de 13 ani, care a declarat faptul că ar fi avut un conflict cu ruda unui fost prieten, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia. Ulterior, polițiștii au însoțit minora la adresa de domiciliu, aducând la cunoștința mamei aspectele sesizate, dar și dreptul de a depune plângere la sediul poliției. La data de 20 august a.c., mama minorei în cauză a depus o plângere la Poliția municipiului Medgidia, iar la acest moment polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.“Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1828 secunde