Ai nevoie de un instalator, zugrav sau un avocat? Dă-i un SMS!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
100% românește! Ai nevoie de un instalator, zugrav sau un avocat? Dă-i un SMS!
Social 16 Octombrie 2017 / 16:37 394 accesări 0 comentarii

Tot mai multă lume se plânge că nu mai găsește un instalator bun, un zugrav, un avocat, un dentist sau orice alt tip de prestatori de meserii liberale, atunci când are nevoie. De regulă, acest lucru se întâmplă deoarece prestatorul și clientul nu au un loc comun unde să se întâlnească; primul își postează anunțul, spre exemplu, într-un ziar, iar al doilea îl caută în mediul online sau, chiar dacă se întâlnesc într-un mediu comun, nu întotdeauna unul dintre ei are disponibilitate.

În acest context, expertul IT Paul Condilă a lansat VreauServicii.ro, prima aplicație românească online care notifică, în timp real, prestatorul de servicii prin SMS sau push-notification pe telefonul mobil, imediat ce un viitor beneficiar postează un anunț de cerere de servicii.

Prin această metodă, prestatorii de servicii disponibili în acel moment vor putea contacta direct beneficiarul, prin diverse metode practice: e-mail și telefon, dar și prin mesageria privată, existând posibilitatea transferului de fișiere. Totodată, și beneficiarul poate contacta un prestator. „Aspectul cel mai bun pentru prestatorii de servicii, cât și pentru beneficiari este că aplicația nu costă nimic și este disponibilă non-stop în buzunarul nostru, sub formă de website sau aplicație mobilă, care ne alertează instantaneu când vrem să cerem ajutorul unui profesionist“, explică Paul Condilă, inventatorul aplicației VreauServicii.ro.

CE TREBUIE SĂ FACEM DACĂ SUNTEM ÎN CĂUTAREA UNUI SERVICIU?

Putem adăuga un anunț de prestări servicii, imediat ce ne-am înregistrat pe www.vreauservicii.ro și ne-am completat profilul personal, iar toți prestatorii de servicii care oferă serviciul solicitat de către utilizatorul-beneficiar vor fi notificați instantaneu. Beneficiarii de servicii vor vedea toți prestatorii din categoria de servicii căutată și din județul indicat, pot contacta prestatorii folosind mesageria privată, telefonul sau e-mail-ul, pot atașa imagini și au posibilitatea de a deveni la rândul lor prestatori de servicii. Înregistrează-te pe www.vreauservicii.ro, completează-ți profilul cu informații privitoare la serviciile oferite și nu va mai fi necesar să cauți clienți, clienții te vor cauta pe tine. Prestatorii de servicii vor vedea toate anunțurile care au fost adăugate în categoriile selectate în profilul lor, pot interacționa în timp real cu potențialii clienți prin intermediul mesageriei private, prin telefon sau email, pot atașa fișiere și au posibilitatea de a deveni la rândul lor beneficiari de servicii, având acces la toate facilitățile pe care le au aceștia.

Paul Condilă este absolvent al Academiei de Studii Economice - Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, promoția 2005. Are 17 ani de experiență în domeniul IT, fiind specializat în baze de date, tehnologii web și rețele. A decis să creeze această aplicație și platformă web, pornind de la o necesitate personală, după ce a trecut prin furcile caudine, încercând din greu să găsească un meseriaș care să-i renoveze apartamentul. S-a întrebat de ce anume ar avea nevoie pentru a-și simplifica lucrarea, apoi, mai târziu, a transpus în această aplicație toate facilitățile pe care le-a gândit.Pagina a fost generata in 0.3998 secunde