Ai păstrat bonurile fiscale din luna mai? S-au extras bonurile câtigătoare!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ai păstrat bonurile fiscale din luna mai? S-au extras bonurile câtigătoare!
Social 18 Iunie 2018 / 08:35 517 accesări 0 comentarii

Bonurile câștigătoare la extragerea lunii mai a Loteriei bonurilor fiscal sunt cele cu valoarea de 183 lei emise în data de 5 mai 2018.

La această extragere participă bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 mai 2018 2018. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. 'Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAFPagina a fost generata in 0.1142 secunde