Ai publicat? Ești licențiat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ai publicat? Ești licențiat!
Educație 06 Decembrie 2017 / 17:02 951 accesări 0 comentarii

Un proiect de lege care a intrat în dezbatere la Senat propune ca toate lucrările, fie ele de licență, master sau doctorat, să fie publicate. În caz contrar, sancțiunile vor fi foarte dure! Persoanele care nu vor face publice lucrările în baza cărora au finalizat cursuri de licență, masterat sau doctorat vor riscanerecunoașterea titlului obținut.

Actul normativ prevede, de asemenea, înființarea și funcționarea Depozitului Electronic Național al Lucrărilor Științifice, potrivit avocatnet.ro.

Acest proiect vizează obligativitatea ca toate lucrările științifice realizate în instituțiile de învățământ superior de stat din România sau în cadrul unor proiecte finanțate de către stat să fie transmise și depozitate, în termen de maximum 30 de zile de la data susținerii sau finalizării și în format electronic, la acest depozit.

Pentru neîndeplinirea obligațieide depunere a lucrărilor se pot aplica mai multe sancțiuni, care pot fi amenzi de până la 3.000 de lei pentru persoanele fizice și 5.000 de lei pentru persoanele juridice sau chiar nerecunoașterea titlului obținut.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3704 secunde