Aici chiar poţi cumpăra o casă cu doar 1 euro. Şi cu o singură condiţie...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Aici chiar poţi cumpăra o casă cu doar 1 euro. Şi cu o singură condiţie...

Lifestyle 20 Ianuarie 2019 / 18:05 533 accesări

Autorităţile din oraşul Sambuca din Sicilia au scos locuinţe la vânzare la preţul de doar 1 dolar. Pentru a putea beneficia de ofertă, clienţii trebuie să se angajeze să renoveze clădirile, potrivit Apartmenttherapy.com.

Pentru a primi actele şi cheile casei, cumpărătorii trebuie să se angajeze să investească minim 17.200 de dolari în renovări în primii trei ani şi să depună o garanţie iniţială de 5.700 de dolari. Astfel, costurile iniţiale ajung la aproape 23.000 de dolari. Totuşi, preţul este mic pentru Italia. Clădirile sunt în proprietatea administraţiei locale, iar primăria nu acţionează ca un intermediar între vânzători şi potenţiali clienţi. Cea mai mică locuinţă disponibilă are o suprafaţă de 40 de metri pătraţi, iar cea mai mare este de 150 de metri pătraţi.

Oraşul Sambuca este liniştit, plin de istorie şi înconjurat de păduri şi munţi. Nu e de mirare că zece case „de 1 euro” au fost deja vândute. Italia nu este singura ţară care vrea să le ofere o nouă viaţă caselor abandonate. Japonia a mers şi mai departe: ţara are atât de multe locuinţe părăsite încât le oferă gratuit celor care sunt interesaţi.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2092 secunde