AIESEC Constanța: „Prinde trenul spre o nouă aventură”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

AIESEC Constanța: „Prinde trenul spre o nouă aventură”

Social 09 Iunie 2019 / 17:01 1340 accesări

AIESEC Constanța îți oferă oportunitatea de a călători într-un mod cu totul nou. Cum sună o experiență de voluntariat la nivel internațional în Turcia, Grecia, Brazilia sau Egipt? Global Volunteer e programul care te ajută să te dezvolți personal și să câștigi experiențe și prieteni noi. Șansa de a reprezenta România și orașul Constanța, Universitatea la care studiezi, într-o țară străină este un lucru deosebit. Ajută la îmbunătățirea calității educației, învață practic ce înseamnă marketingul online lucrând într-o Organizație Non-Guvernamentală, iar exemplele pot continua în funcție de proiectul pe care te decizi să aplici. Descoperă noi teritorii și leagă prietenii de o viață în cadrul proiectelor. Voluntari din toate colțurile lumii vor fi prezenți în țara în care decizi să mergi.

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, independentă, non-profit și neafiliată politic, condusă de studenți și proaspăt absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior. Prezența în 128 de țări, oferă tinerilor posibilitatea de a dobândi cunoștințe și experiențe într-o manieră inedită, prin stagii de voluntariat. Prin aceste programe, AIESEC dorește să mobilizeze tineri care să aducă un impact pozitiv asupra societății devenind astfel lideri și agenți ai schimbării.

Cum faci asta? Te înscrii pe platforma noastră online (https://summer.aiesec.org.ro/), echipa noastră te va contacta în maxim 24 de ore, alege proiectul, aplică, semnează contractul și prinde trenul spre o nouă aventură!

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.162 secunde