Airshow românesc la Tuzla, de Ziua Națională a Americii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Aeromania 2015 Airshow românesc la Tuzla, de Ziua Națională a Americii
Eveniment 05 Iunie 2015 / 00:00 1551 accesări 0 comentarii

Dacă v-ați propus ca vara aceasta să ajungeți până la nori, atunci trebuie să vă eliberaţi agenda pentru ziua de 4 iulie, când are loc Aeromania, spectacolul aviatic organizat la Aeroportul din Tuzla. Anul acesta, airshow-ul va fi mai bogat și va cuprinde, printre altele, numere de acrobație aeriană, concerte, un inedit târg de aviație, dar și expoziții de aeronave, mașini de epocă și motociclete.

INVITAȚI DE MARCĂ Nu vor lipsi „obișnuiții locului”, precum multiplul campion mondial de acrobație aviatică Jurgis Kairys împreună cu lotul național al României de acrobație aeriană, pilotul turc Ali Ozturk, precum și mai multe trupe de parașutiști coordonate de renumitul instructor Adrian Constandache, de la Aeroportul Tuzla. Vor fi prezente și echipele John Balon - cu mai multe baloane cu aer cald - și Yacării Acrobați - care au pregătit numere deosebite de acrobație aeriană. De asemenea, participanții vor urmări în acțiune supersonice MiG 21 Lancer, aeronave Incaș - BN2A Islander și SuperCub YR-D0028, precum și avioanele din flota firmei care administrează Aeroportul din Tuzla. Simultan, vor concerta Mihai Mărgineanu, fost elev al școlii de pilotaj de la Tuzla, formația The R.O.C.K. și trupa Desant. Nu va lipsi nici tradiționalul spectacol aviatico-pirotehnic susținut de trupa Air Bandits, adică „bandiții acrobați” Jurgis Kairys, Ioan Postolache și Dan Ștefănescu.

PRIVILEGII PENTRU VIP-URI Simpla participare la eveniment este gratuită. Însă, pentru cei care vor să trăiască experiențe unice, organizatorii au pus în vânzare bilete VIP, care permit accesul vizitatorilor la diverse zone și activități, precum zboruri de agrement și salturi cu parașuta. Dacă vreți să aveți acces în primul rând la concert, precum și în zona în care se servește mâncare, trebuie să achitați 60 de lei. Pentru un zbor de agrement trebuie să plătiți 320 de lei, iar pentru un salt cu parașuta, trebuie să scoateți din buzunar 840 de lei. Pentru a fi sigur că vă veți bucura de statutul de VIP, puteți face rezervări online pe site-ul www.eventim.ro.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1206 secunde