Alarmă falsă la Aeroportul Otopeni și Gara de Nord. Ce a declarat apelantul poliției

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alarmă falsă la Aeroportul Otopeni și Gara de Nord. Ce a declarat apelantul poliției
Eveniment 30 Ianuarie 2019 / 07:52 314 accesări

Poliţia Română a anunţat, marţi seară, că în jurul orei 18.00, un bărbat a apelat numărul unic de urgenţă 112 şi a sesizat faptul că la Gara de Nord şi la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti au fost amplasate dispozitive explozive, dar în urma verificărilor, s-a constatat că ameninţarea nu se confirmă.

Surse au declarat pentru MEDIAFAX că apelantul a revenit cu telefon şi a afirmat că are dublă personalitate şi ca prima personalitate a lui a sunat la 112 să anunţe că a pus ,,bombe”, dar ca el, ,,personalitatea cea bună” şi-a dat seama că este o greşeală asta şi că s-a gândit să anunţe.

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti au anunţat că la ora 17:40, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost primită o ameninţare din partea unui individ care pretindea că a instalat recipiente cu gaz de luptă (sarin) la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” şi la Gara de Nord.

Conform procedurilor în vigoare, la aeroport s-a constituit comitetul de criză, care a analizat situaţia şi a decis măsuri în consecinţă. Programul curselor aeriene, ca de altfel întreagă activitate pe aeroport, nu au fost afectate.12
Pagina a fost generata in 0.1488 secunde