Alegeri locale parțiale în 49 de localități, pe 11 iunie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alegeri locale parțiale în 49 de localități, pe 11 iunie
Administrație 20 Aprilie 2017 / 22:13 3256 accesări 1 comentariu

Guvernul a stabilit în data de 11 iunie 2017 organizarea scrutinului local parțial pentru alegerea primarului în 49 de localități în care această funcție a rămas vacantă ca urmare a demisiilor unor titulari, situațiilor de incompatibilitate, invalidării mandatelor, decesului etc. Alegerile parțiale vor fi organizate în cinci municipii – Moinești, județul Bacău, Craiova, județul Dolj, Târgu Jiu, județul Gorj, Lupeni, județul Hunedoara, Roman, județul Neamț, nouă orașe – Râșnov, Lehliu Gară, Amara, Fierbinți-Târg, Țăndărei, Ulmeni, Baia Sprie, Bușteni, Băicoi și în 35 de comune, se arată într-un comunicat al guvernului. În cazul unor alegeri locale parțiale, data desfășurării acestora se stabilește cu cel puțin 35 de zile înaintea votării, potrivit art. 10 alineat 2 din Legea nr. 115 din 2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale.

De asemenea, odată cu data alegerilor, Guvernul a stabilit, prin hotărâre, calendarul acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale, cheltuielile necesare pregătirii şi desfășurării în bune condiții a alegerilor locale şi măsurile tehnice necesare bunei organizări şi desfășurări a alegerilor locale (în conformitate cu art. 126 alin. 1 din Legea nr 115/2015).

1 comentariu

Panseluta 11:40:33 / 21 Aprilie 2017
Pacat ...

... ca la Constanta nu facem alegeri anticipate pentru functia de primar ... pacat ca nu exista o opozitie care macar sa incerce sa il dea jos, prin strangerea de semnaturi si apoi prin referendum, pe cel care doar Fagaduieste ... pacat de orasul asta ca se va distruge si mai tare, atat fizic dar, mai ales, moral

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2003 secunde