Alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRG nu vor mai avea loc joi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRG nu vor mai avea loc joi

Sport 16 Martie 2020 / 09:09 704 accesări

Federaţia Română de Gimnastică (FRG) a decis, din cauza pandemiei de coronavirus, amânarea alegerile pentru funcţia de preşedinte, care urmau să se desfăşoare joi, 19 martie, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului.

FRG va reveni cu informaţii, în funcţie de evoluţia evenimentelor la nivel naţional şi de comunicatele transmise de autorităţile competente în gestionarea situaţiei cauzate de Covid-19, data alegerilor urmând să fie stabilită ulterior.

După validarea dosarelor de către Comitetul Executiv al FRG, la 12 martie, Carmencita Constantin şi Ioan Suciu sunt cei doi candidaţi care îşi vor disputa fotoliul de preşedinte pentru următorul mandat, valid până în 2021. Federaţia Română de Gimnastică are 56 de membri afiliaţi.

Andreea Răducan a demisionat din funcţia de preşedinte la 5 decembrie 2019, motivându-şi decizia prin ratarea calificării în întrecerea pe echipe la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, din 2020, dar şi prin lipsa de susţinere din partea Comitetului Executiv al FRG în luarea anumitor decizii.12