Alergare pentru toți, pe plaja din Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alergare pentru toți, pe plaja din Mamaia

Sport 22 Februarie 2018 / 18:25 659 accesări

Cu ocazia celei de-a cincea ediții, evenimentul sportiv internațional Maratonul Nisipului va cuprinde o nouă cursă, cea de 5 km, adresată tuturor persoanelor care își doresc să alerge alături de cei dragi, dar se tem că nu ar putea face față curselor competitive. Prin această nouă probă, organizatorii competiției își doresc ca tot mai mulți oameni, care în anii trecuți îi susțineau pe sportivi de pe margine, să participe activ la eveniment și să guste din bucuria de a alerga într-o zi superbă de primăvară pe malul Mării Negre.

„Tot mai mulți specialiști în medicina sportivă, antrenori de fitness sau nutriționiști recomandă alergarea pe nisip, datorită multiplelor beneficii, precum: scăderea presiunii la nivelul articulațiilor, arderea unui număr mai mare de calorii și o tonifiere mai rapidă a musculaturii picioarelor. De cinci ani de zile, SanaSport aleargă în Constanța împreună cu iubitorii sportului de masă și, întrucât ne dorim ca tot mai multe persoane să îmbrățișeze acest stil de viață, am decis să introducem o nouă probă, cea de 5 km, accesibilă oricărei persoane care ține la sănătatea sa. Această cursă nu este competitivă, cu toate că participanții vor primi și ei premii de la sponsorii noștri. Ei nu vor fi obligați să alerge pe tot parcursul traseului, se pot și plimba, pot socializa sau pot chiar face fotografii sau aclama sportivii care participă la cursele competitive”, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației SanaSport și co-organizatorul evenimentului internațional Maratonul Nisipului.

Maratonul Nisipului 2018 va avea loc pe 25 martie, în stațiunea Mamaia, și va cuprinde următoarele probe: Maraton (42 km), Semimaraton (21 km), Cursa de 10 km, Cursa populară de 5 km și Crosul “Family Run” (1 km). Evenimentul sportiv internațional este organizat de Asociația Sportivă SanaSport și de Radio Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Înscrierile la Maratonul Nisipului 2018 se pot face pe www.maratonulnisipului.ro.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1783 secunde