ALERTĂ! Ce alimente ajung la două grădinițe!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ALERTĂ! Ce alimente ajung la două grădinițe!

08 Iunie 2018 / 19:25 733 accesări

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța au efectuat noi acțiuni de control în unități alimentare din Constanța. De data aceasta au mers la sursa de patiserie a grădinițelor 13 și 14, Norocel și respectiv Turta Dulce.

Potrivit declarațiilor comisarului șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, interesant este contractul atribuit direct respectivei societăți! "Analizele de laborator nu pot bate aspectul și pericolul vizibil al acestei patiserii!", spune Constantinescu. „Nu se știe cine verifică de unde vin alimentele?!“, adaugă Horia Constantinescu.

Unitatea a fost închisă temporar și a primit invitație la Protecția Consumatorilor, pentru următoarele deficiențe:

Produse depozitate în condiții greu de imaginat, la temperaturi de peste 27 C; ingredientele astfel depozitate stau la baza unor produse cu potențial periculos! (Livrate unor grădinițe); Procedurile de preparare sunt în condiții improprii, periculoase, neadăpostite de praf și muște!; ustensilele sunt ieșite din uzul moral, fără a fi destinate alimentației publice. "Dacă imaginile mai au nevoie de cuvinte...", completează comisarul șef adjunct al Protecției Consumatorilor Constanța. "NIMENI nu a verificat această «patiserie» înainte ca ea să serveasca dulciuri copiilor! Contractul pare cu «dedicatie». Un pescărus îmi vorbea de un comision perceput de conducerea grădinițelor!Bani pentru sănătatea micuților!", a declarat Horia Constantinescu.

Pentru condiții improprii, periculoase și cu real pericol pentru sănătatea copiilor, meniuri insuficient caloric, fără logică, mâncare realizată în condiții precare, am invitat și conducerea grădinițelor la sediul nostru, pentru data de luni!, a precizat Constantinescu.12