Alertă în Marea Britanie. Înjunghieri în serie în centrul orașului Birmingham!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alertă în Marea Britanie. Înjunghieri în serie în centrul orașului Birmingham!
Externe 06 Septembrie 2020 / 10:31 301 accesări 0 comentarii
Sursă foto: Skynews

Sursă foto: Skynews

Mai multe persoane au fost înjunghiate în noaptea de sâmbătă spre duminică la Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Anglia, a anunţat poliţia, citată de BBC.

Poliţia a indicat că a primit un apel la orele locale 00:30 (23:30 GMT) cu privire la înjunghierea unei persoane în centrul oraşului Birmingham (centrul Angliei), iar ulterior a fost anunţată că fapte similare au mai avut loc la scurt timp de la primul apel, se arată într-un comunicat de presă.

Poliţia a catalogat înjunghierile drept un „incident major”, dar nu a putut preciza momentan numărul persoanelor rănite şi nici cât de gravă este starea lor de sănătate.

“Avem cunoştinţă de faptul că sunt rănite câteva persoane, dar în acest moment nu suntem în situaţia de a preciza câte sau care este starea lor. Se lucrează pentru a se stabili ce s-a întâmplat şi ar putea dura ceva timp până când vom putea confirma ceva. În această fază nu ar fi potrivit să speculăm în privinţa cauzelor incidentului”, a anunţat poliţia din West Midlands.

„Forțele de intervenție sunt bine antrenate și au proceduri precise pentru a reacționa în cazul unor incidente majore. Intervenția noastră este în curs în centrul orașului Brigmingham, și va mai dura. S-a instituit un cordon de protecție și câteva străzi au fost închise”, au mai precizat autoritățile.

Autoritățileau cerut locuitorilor din Birminghamsă îşi păstreze calmul,dar să fie vigilențişi să evite centrul oraşului.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1382 secunde