Alertă în România! Milioane de ouă, contaminate cu o substanţă interzisă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alertă în România! Milioane de ouă, contaminate cu o substanţă interzisă
Social 09 Ianuarie 2019 / 21:06 2286 accesări 2 comentarii

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman au descoperit că peste patru milioane de ouă de la o fermă avicolă din localitatea Drăgăneşti Vlaşca sunt contaminate cu o o substanţă interzisă, fipronil, care are riscuri mari pentru sănătatea consumatorilor, potrivit Mediafax. În luna noiembrie a anului trecut, medicii veterinari din cadrul DSV Teleorman au controlat ferma din localitatea teleormăneană Drăgăneşti Vlaşca şi au prelevat probe din ouă de găină din cadrul unui lot, având data de producţie 21.11.2018.

Probele recoltate au fost ulterior expediate pentru analize de laborator, în vederea depistării unor eventuale reziduuri la Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară din Bucureşti.

Loading...

2 comentarii

Vasile 22:49:10 / 11 Ianuarie 2019
Guvernul, parlamentul şi poliţia este de vină

Este clar că aici corupţia acţionează. Aceste produse chimice periculoase au fost aduse din străinătate. L a vamă s-au dat avize, s-au dat ştampile, şi astfel au intrat în ţară produse periculoase. Am înţeles că şi puii sau găinele au fost infestaţi şi au ajuns în comerţ. Pentru acest caz deosebit de grav sunt de vină SRI, Poliţia şi Veterinarii. Trebuie ca vinovaţii să fie arestaţi imediat , judecaţi şi condamnaţi la închisoare pe viaţă.

Raspopitu 20:20:46 / 13 Ianuarie 2019
Eu cred ca Iohannis

Gripa a fost adusă intenționat in tara de Soros .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1714 secunde