ALERTĂ MEDICALĂ! 3 copii de nici un an, MORȚI!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ALERTĂ MEDICALĂ! 3 copii de nici un an, MORȚI!
Sănătate 13 Aprilie 2018 / 20:43 570 accesări 0 comentarii

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la 13 aprilie este 12.187, dintre care 49 de decese. Cel de-al 47-lea deces cauzat rujeolei, confirmat prin legătura epidemiologică, a fost raportat la un copil de 3 luni, nevaccinat, din jud. Brăila. Cel de-al 48-lea deces cauzat rujeolei, confirmat serologic, a fost raportat la un copil de 7 luni, nevaccinat, din jud. Suceava. Cel de-al 49-lea deces cauzat rujeolei, confirmat prin izolare vitală, a fost raportat la un copil de 9 luni, nevaccinat, din jud. Neamț.

În săptămâna 9 – 13 aprilie au fost raportate încă 199 de cazuri nou confirmate în 19 județe și în municipiul București. La Constanța, în săptămâna menționată nu au mai fost raportate alte cazuri.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2931 secunde