Alertă sanitară la Kaufland: Aţi folosit aceste geluri de duş?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alertă sanitară la Kaufland: Aţi folosit aceste geluri de duş?
Social, Sănătate 03 Octombrie 2019 / 07:44 1687 accesări 1 comentariu

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH - Germania retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsele Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml.

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene.

Kaufland a retras de la vânzare produsele respective.

Clienţii care au achiziţionat un produs dintre cele două tipuri menţionate sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Loading...

1 comentariu

giambo 18:41:52 / 03 Octombrie 2019
despre kaufland

va sfatuiesc sa evitati magazinele de tip kaufland , sunt murdare ,dezordonate , angajatii au probleme cu capu ,nu i duce mintea, si cum e angajatu, asa i si marfa, niste criminali,,,in serie

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1808 secunde