ALERTĂ! Și-a fracturat coloana la un loc de joacă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ALERTĂ! Și-a fracturat coloana la un loc de joacă
Eveniment 13 Septembrie 2017 / 21:12 2765 accesări 1 comentariu

Locul de unde a căzut fetița. S-a desprins chinga/sfoara neagră și se pare că s-a dezechilibrat și a căzut.

Locul de unde a căzut fetița. S-a desprins chinga/sfoara neagră și se pare că s-a dezechilibrat și a căzut.

În seara de 13 septembrie, un copil și-a fracturat coloana, lovindu-se serios la un loc de joacă din București. Reprezentanții Protecției Consumatorilor susțin că respectivul loc era mult mai bine întreținut decât cele din Constanța.

Nu trebuie să așteptăm să se întâmple vreo nenorocire, așa cum s-a întâmplat în București, a spus șeful CJPC din Constanța, Horia Constantinescu. Reamintim că CJPC Constanța l-a invitat pe primarul Decebal Fagadau, pe 14 septembrie, la sediul instituției pentru a discuta problema locurilor de joacă pentru copii, care arată deplorabil.

În orice moment se poate produce o tragedie similară celei din București.

Așa că, până când Primăria Constanța va binevoi să reamenajeze locurile de joacă, nu ne rămâne decât să recomandăm părinților să aibă mare grijă de copii, să nu mai fie lăsați să folosească leagănele-pericol.

Potrivit directorului ANPC, Paul Anghel, incidentul din București a avut loc în Parcul Tei Sectorul 2. Fetița a fost transportată la spital. Polițiștii au făcut cercetări în parc, au stat de vorbă cu martorii, iar cazul a fost preluat de procurori, care au deschis dosar pentru vătămare corporala din culpa și pentru stabilirea vinovaților.

Citește și:

Spațiile de joacă, un REAL PERICOL. Primarul Făgădău, atenționat de CJPC!

1 comentariu

pentru Fagadau 14:32:22 / 14 Septembrie 2017
Vali

Pe Făgădău nu il doare nici in cot! poate i se fractureaza si lui traseul politic, caci si-a depasit de mult conditia de magaziner!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4438 secunde