Alertă teroristă în Suedia. Urmărire în centrul capitalei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alertă teroristă în Suedia. Urmărire în centrul capitalei
Externe 13 Iunie 2017 / 13:30 729 accesări 0 comentarii

Poliţia suedeză este în căutarea şoferului unui mic camion furat care a lovit marţi dimineaţă mai multe vehicule în districtul Södermalm, aflat în zona centrală a capitalei Stockholm, transmit DPA şi thelocal.se, potrivit agerpres. Un şofer de taxi a fost rănit atunci când camionul a intrat în partea din spate a vehiculului său.

Potrivit tabloidului Aftonbladet, camionul fusese furat, proprietarul fiind Curre Cederström, care deţine magazinul de produse second-hand Tjuvgods. Cederström a declarat că luni seară a lăsat vehiculul într-o parcare din sudul capitalei suedeze. ''A fost un accident rutier şi un şofer a fugit de la locul incidentului'', a declarat Sven-Erik Ohlsson, reprezentant al poliţiei suedeze, pentru agenţia de presă TT. Incidentul ar fi avut loc pe strada Götgatan, iar camionul a fost abandonat în apropierea străzii Bondegatan. Aftonbladet a relatat că înainte de a se opri, camionul a lovit mai multe autovehicule. Conform unor martori, taxi-ul a urmărit camionul după ce a fost lovit de acesta.

Poliţia a lansat iniţial o anchetă pentru fugă de la locul accidentului, dar ulterior investigaţia s-a extins şi este o luată în calcul şi o tentativă de crimă. Incidentul a fost relatat pe larg în presa suedeză, ţinând cont de incidentul din 7 aprilie când un camion de mari dimensiuni a intrat în mare viteză pe o strada comercială din centrul oraşului Stockholm, ucigând cinci persoane.Pagina a fost generata in 0.1506 secunde