ALERTĂ! Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile structurii unui tobogan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ALERTĂ! Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile structurii unui tobogan

Eveniment 19 Septembrie 2017 / 20:26 2076 accesări

Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile structurii unui tobogan, a anunțat directorul ANPC, Paul Anghel. Incidentul a avut loc in Portul Tomis. Reclamația a fost depusă de părinții copilului la CJPC Constanța. O invitație a fost predată la Primăria Constanța conform procedurii, a precizat directorul.

S-a decis oprirea temporară pentru locul de joacă, prin afișe cu avertizări la fața locului. Din ultimele informații, copilul este bine. Pe afișele lipite de comisarii CJPC pe toboganul unde s-a petrecut incidentul scrie: ''Spațiul de joacă reprezintă abateri și riscuri de execuție. Folosirea lui se face pe proprie răspundere''.

Reamintim că, nu cu mult timp în urmă, CJPC Constanța a somat Primăria Constanța să se prezinte la sediul instituției pentru clarificarea problemelor de la locurile de joacă din Constanța, mai toate fiind un real pericol pentru copii. Nimeni, însă, nu a binevoit să răspundă invitației. Inevitabilul s-a produs! Cine se va face răspunzător de accidentarea copilului și ce s-ar fi întâmplat dacă cel mic s-ar fi rănit grav? Chiar trebuie să se întâmple o tragedie pentru ca autoritățile să se trezească, să conștientizeze care este rolul lor și pentru ce sunt plătiți din banii noștri, ai tututor contribuabililor?!

Paul Anghel a afirmat că municipalitatea riscă, pentru abaterile constatate de comisarii CJPC, avertisment sau o sancțiune contravențională cuprinsă între 2.000 și 20.000 de lei.12