Alexandra Stan, cadou pentru fani chiar de ziua ei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alexandra Stan, cadou pentru fani chiar de ziua ei

Monden 11 Iunie 2018 / 14:57 1148 accesări

Alexandra Stan a împlinit pe 10 iunie vârsta de 29 de ani, o ocazie perfectă pentru a le oferi fanilor ei o surpriză. Cel de-al patrulea album, “Mami”, a fost lansat în Japonia în aprilie, însă piesele au fost urcate pe canalul de YouTube al Alexandrei chiar de ziua ei. “Îmi place să fac surprize de ziua mea, mai mult decât să primesc eu cadouri. Aşa că am urcat şapte piese noi, printre care “Rablaton”, “India”, “Whine it up”, care sunt deja preferatele fanilor”, spune Alexandra Stan.

Sărbătorită de familie si prieteni, Alexandra Stan şi-a petrecut timpul şi cu fanii ei pe live-urile de pe YouTube şi Instagram, unde le-a vorbit acestora despre cât de mulţumită şi recunoscătoare este pentru tot: “Pot spune că am de toate. Am carieră, am oameni frumoşi în jurul meu, mă declar fericită. Dar am învăţat în toţi aceşti ani că sănătatea este cea mai importantă”.
Link album “Mami”: https://goo.gl/B6Qu49
Mai mult, tot de ziua ei, Alexandra le-a oferit fanilor trei invitaţii duble cadou la Neversea, unde o să cânte imnul festivalului împreună cu Manuel Riva.
Link imn “Neversea”: https://goo.gl/Jmv4Zr

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2006 secunde