Alexandru Buligan a revenit la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Alexandru Buligan a revenit la Constanţa
Sport 13 Iulie 2019 / 11:29 474 accesări 1 comentariu
Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

HC Dobrogea Sud Constanţa se întăreşte şi pe banca tehnică, după ce au fost transferaţi doi handbalişti egipteni, Omar Yassin şi portarul Karim Hendawy, precum şi muntenegreanul Nebojsa Simovic. Antrenorul Alexandru Buligan revine în oraşul de la ţărmul mării, după ce s-a ocupat de pregătirea portarilor la HCM Constanţa în perioada 2010-2014. În vârstă de 59 de ani, Alexandru Buligan a bifat 280 de meciuri în poarta reprezentativei României, obţinând medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 1984, de la Los Angeles, şi la Campionatul Mondial din 1990, unde a fost desemnat cel mai bun portar al întrecerii.

„Un portar care a scris istorie în handbalul românesc şi un antrenor de portari din topul handbalului mondial”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

În ultima perioadă a pregătit portarii la naţionala Israelului. De asemenea, în funcţia de antrenor cu portarii a câştigat titlul mondial cu Spania, în 2005.

„Pentru mine, întoarcerea la Constanţa e o mare provocare profesională. Îmi doresc să obţinem maximum posibil în toate competiţiile la care participăm în acest sezon. Fanilor HCD le transmit să fie mereu alături de noi şi să ştie că întreaga echipă va da totul pentru ei şi pentru culorile acestui club”, a declarat Alexandru Buligan pentru pagina oficială de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta.

Loading...

1 comentariu

Praf 14:43:11 / 13 Iulie 2019
Cta

Baa transferati. Jucătoare calumea nu antrenor k ati umplut banca numai din staf! Aduceti centrii extreme interi praf numai Omar s ar putea sa confirme

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.239 secunde