Alocaţiile majorate ale copiilor NU vor intra pe carduri înainte de Paşte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Veste proastă! Marius Budăi, ministrul Muncii a făcut anunțul Alocaţiile majorate ale copiilor NU vor intra pe carduri înainte de Paşte
Social 05 Aprilie 2019 / 15:38 481 accesări 0 comentarii

Marius Budăi, ministrul Muncii, a anunțat vineri că au crescut alocațiile copiilor de la 1 aprilie. "Începând cu 1 aprilie, s-au acordat drepturile aferente lunii aprilie pentru alocațiile copiilor. Astfel, de la 200 de lei la 300 de lei pentru copiii în vârstă de sub doi ani și pentru acei copii cu dizabilități până la împlinirea vârstei de 18 ani. Și de la 84 de lei la 150 de lei pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani", a explicat ministrul Muncii. Marius Budăi a ținut să precizeze că alocațiile ar fi fost mărite mai devreme dacă președintele Klaus Iohannis ar fi promulgat bugetul pe 2019 la timp.

"Ne aducem aminte că am fi putut face acest lucru de la 1 martie dacă domnul președinte ar fi promulgat bugetul atunci când a fost votat de Parlament", a spus Budăi.

Astfel, alocaţiile mărite vor ajunge la copii abia din luna mai.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1987 secunde