Alte trei cazuri de coronavirus la naţionala Under 21

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal Alte trei cazuri de coronavirus la naţionala Under 21
Sport 15 Octombrie 2020 / 19:41 215 accesări

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat joi, 15 octombrie, faptul că astăzi au fost confirmate alte trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, toți trei fiind jucători.

„Având în vedere situația apărută în urma acțiunii lotului național Under 21 al României, Federația Română de Fotbal se află în contact cu toate cluburile ai căror jucători s-au aflat sub comanda lui Adrian Mutu pentru meciurile cu Ucraina și Malta, iar Comisia Medicală a FRF și-a oferit întreg sprijinul pentru a ajuta la gestionarea situației.

Amintim că, deși s-au făcut eforturi mari pentru a se minimiza riscul de infectare, în data de 12 octombrie, un jucător și un membru al staff-ului au fost depistați pozitiv. Testarea s-a făcut duminică, după revenirea din Ucraina. De asemenea, marți, 13 octombrie, un alt jucător a prezentat simptomatologie COVID-19 și a fost izolat. Ulterior și testul acestuia a fost pozitiv. Azi, 15 octombrie, alte trei cazuri au fost confirmate, toți trei fiind jucători.

Federația Română de Fotbal a luat toate măsurile care se impuneau pe durata acestei acțiuni. Deplasarea s-a făcut cu două autocare, zborul spre Ucraina și înapoi a fost operat de o cursă charter, plecarea fiind de la salonul oficial al Aeroportului “Henri Coandă” pentru a se evita contactul cu alți pasageri.

Membrii staff-ului tehnic, medical și administrativ se află în continuare în izolare la CNF Buftea iar mâine, adică vineri, 16 octombrie, vor efectua o nouă testare. Vom reveni cu informații atunci când vor fi disponibile”, informează www.frf.ro.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1492 secunde