ALTE VEȘTI BUNE pentru pacienții constănțeni!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ALTE VEȘTI BUNE pentru pacienții constănțeni!
Sănătate 29 Ianuarie 2019 / 13:55 2363 accesări 1 comentariu

Conducerea SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, au anunțat inaugurarea cabinetelor de Endoscopie Digestivă și Ecoendoscopie din cadrul Laboratorului Explorări Funcționale. Acestea au fost dotate cu echipamente de ultimă generație, achiziționate de către conducerea SCJU Constanța, cu fonduri de la Ministerul Sănătății și cofinanțare din partea Consilului Județean Constanța.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că va aloca fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală încă din iulie 2018. Echipamentele au fost achiziționate în decembrie și valorează 8.512.510 lei și permit efectuarea unei game complexe de investigații endoscopice digestive (unele dintre ele nu se efectuau până acum în unitățile medicale din Dobrogea).

Loading...

1 comentariu

Cetatean 10:34:27 / 25 Februarie 2019
Care care vesti bune

CARE CARE VESTI BUNE. SA AVEM PARDON CU ASA SLUGI LA CONDUCEREA SPT II CAM GREU DACA NU IMPOSIBIL.SA DETALIEM MENEGERUL CATALIN PURCEL PARDON GRASA II OMUL PSD PUS CU MINA DE ACESTIA.REALIZARI IN ACEST SPITAL MAI INEXISTENTE.SA VERIFICAM MORGA ACESTEI INSTITUTI SI LUCRURILE SE VOR LAMURI DE LA SINE.OMUL MENEGERUL BUFLEIUL ARE SERVICI ASIGURAT IMPLICIT LEAFA MASCATA.CREDE CINEVA CA IL MAI INTERESEAZA ALTE ALEA?. NU NU DOAR RUBEDENIILE DOMNIEI SALE SI CAM ATIIT.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1505 secunde