ALTERNOSFERA - una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ, din nou, la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ALTERNOSFERA - una dintre cele mai bune trupe de rock alternativ, din nou, la Constanța

Divertisment 19 Aprilie 2017 / 22:19 3669 accesări

Alternosfera este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, activă în prezent, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan - voce, clape; Sergiu Krasnov - bas; Marin Nicoară - chitară, clape și Eugen Berdea – tobe.

Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care "duce" toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand însă și conotații sociale sau politice. Ca sound, Alternosfera este unică în momentul de față pe piața muzicală basarabeană, contextul lor de influențe variind de la anii '80 la grunge-ul Seattle-ului anilor 90. Vocea lui Marcel este bogată ca inflexiuni, având și o linie lirică dezvoltată și exersată, cât și puterea de a "urca" foarte mult. Melodicitatea lor specifică este dată și de faptul că majoritatea pieselor au "lead"-ul de pian clasic. "Alternosfera iese în față cu formula unei compoziții melodioase împănate cu distorsuri violente de chitară peste care este presarată o limbă româna tainică”, spune Bogdan Șerban, realizator Top Show Radio Guerrilla.

Vor veni în Club Doors, la Constanța, pe 21 aprilie 2017. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Locurile sunt limitate. Info, la tel.: 0763 66 16 22.

Citește și:

O altă atmosferă cu… „Alternosfera“, la Constanța12
Pagina a fost generata in 0.1487 secunde