ALTERNOSFERA revine la malul mării

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ALTERNOSFERA revine la malul mării

Divertisment 11 Noiembrie 2019 / 17:15 2284 accesări

„Alternosfera“ se întoarce la Constanța! Este o formație de rock alternativ, din Chișinău, Republica Moldova, fondată la 13 decembrie 1998, a cărei componență îi cuprinde pe Marcel Bostan - voce, clape; Sergiu Krasnov - bas; Marin Nicoară - chitară, clape, Eugen Berdea - tobe; Sergiu Aladin - chitară; Dumitru Costin - bass.

STILUL MUZICAL

Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care "duce" toată melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand însă și conotații sociale sau politice. Ca sound, „Alternosfera“ este unică în momentul de față pe piața muzicală, contextul lor de influențe variind de la anii '80 la grunge-ul Seattle-ului anilor ’90. Melodicitatea lor specifică este dată, printre altele, și de faptul că majoritatea pieselor au "lead"-ul de pian clasic. Pe 13 iulie, la Arenele Romane din București, a avut loc cel mai mare concert din istoria trupei, evenimentul fiind prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființare.

„ALTERNOSFERA TE CHEAMĂ!“

După un turneu de promovare a albumului Arhitectul din Babel, Alternosfera revine pe scena clubului Doors vineri, 29 noiembrie. IaBilet.ro și participă la unul dintre cele mai așteptate concerte ale toamnei - Alternosfera. Vineri, 29 noiembrie, la Doors Club Constanța. Info : 0763661622.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1782 secunde