Alți cățeluși adoptați de la adăpostul de animale abandonate din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alți cățeluși adoptați de la adăpostul de animale abandonate din Constanța

Eveniment 03 Februarie 2023 / 22:02 675 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

În cursul zilei de ieri, o doamnă de profesie medic din Constanța a decis să facă o faptă bună și să adopte doi căței din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. Aceasta a sunat la adăpost pentru a solicita detalii despre cățeii găzduiți de municipalitatea constănțeană. După obținerea informațiilor de la personalul de specialitate, stăpâna a ajuns la adăpost pentru a-i lua pe Ciufi și Frumi acasă. Cățeii au plecat bucuroși și nerăbdători să-și cunoască noua familie.

Mulțumim constănțenilor că ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân și îi invităm să fie alături de noi în continuare în campania “Adoptă un cățel!” . Este nevoie de implicarea și sprijinul tututor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.188 secunde