Amalia Niţă a obţinut primele titluri pentru boxul feminin din Medgidia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Rezultate excelente în 2019 Amalia Niţă a obţinut primele titluri pentru boxul feminin din Medgidia
Sport 08 Ianuarie 2020 / 11:26 373 accesări 0 comentarii
Amalia Niţă a câştigat toate confruntările în ultimii patru ani (sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Medgidia)

Amalia Niţă a câştigat toate confruntările în ultimii patru ani (sursa foto: Facebook Clubul Sportiv Medgidia)

Clubul Sportiv Medgidia a reuşit în ultimii ani să obţină rezultate foarte bune, la mai multe discipline sportive, iar una dintre performerele clubului este Amalia Niţă, care a avut un an 2019 excelent. Sportiva de la CS Medgidia a obțint primele titluri naționale din istoria boxului feminin din oraşul dobrogean, palmaresul de anul trecut cuprinzând medalia de aur la Cupa României, la cetegoria 48 kg, în luna februarie, medalia de aur la Campionatul Național în întrecerea cadetelor, la categoria 50 kg, în luna septembrie, medalia de aur la Campionatul European de KickBoxing WKF, în luna octombrie, şi clasarea pe primul loc la Cupa „Keru Kento” - K1, în luna noiembrie.

De remarcat că în 2018, la competiția World Cup „Judgement Day” Internațional, Amalia Niță a devenit dublă campioană mondială la categoriile 45 şi +55 kg în probele de freestyle K1 light și freestyle kickboxing Semi Kempo în patru federații diferite.

„Este singura sportivă din țară care nu a fost învinsă de patru ani, atât la Box, cât și la Kickboxing. Mulțumiri tuturor antrenorilor care au contribuit la pregătirea ei. Felicitări părinților! Felicitări pentru performanțele obținute, Amalia!!”, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Clubului Sportiv din Medgidia.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1452 secunde