Ambasada SUA: Românii cărora li s-au eliberat anterior vize le pot reînnoi fără interviu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ambasada SUA: Românii cărora li s-au eliberat anterior vize le pot reînnoi fără interviu

Eveniment 29 Septembrie 2023 / 08:50 620 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Românii cărora li s-au eliberat anterior vize de intrare în Statele Unite ale Americii le pot reînnoi fără interviu, a transmis, joi, Ambasada SUA.

Secția Consulară a Ambasadei SUA din România promovează programul de reînnoire a vizelor fără interviu cu scopul de a aproba un număr record de vize pentru cetățenii români eligibili în anul fiscal 2024.

Avem plăcerea de a reaminti solicitanților de viză despre avantajele programului de reînnoire a vizelor fără interviu, ca parte a planului nostru de îmbunătățire și simplificare a serviciilor de viză.

Acest program permite solicitanților cărora li s-au eliberat anterior vize să și le reînnoiască fără a se prezenta la un nou interviu la Ambasada SUA din București.

Solicitanții de viză care doresc să beneficieze de acest serviciu trebuie să vizitezepaginaReînnoire Vizăpentru a afla mai multe detalii despre criteriile specifice pentru reînnoirea vizei fără interviu.

Pagina webUSTravelDocsdedicată programărilor pentru interviu va propune solicitanților o serie de întrebări care să reflecte criteriile de eligibilitate pentru reînnoire a vizelor. Solicitanții eligibili vor fi rugați să tipărească pagina de confirmare Fără Interviu și să depună documentele necesare la unul dintre birourile firmei de curierat din România. Documentele necesare sunt: pașaport (cel valabil şi cel anterior), pagina de confirmare a formularului DS-160, fotografii recente, chitanța pentru taxa de viză /dovada plății, pagina de confirmare Fără Interviu și documentele corespunzătoare în funcție de categoria de viză solicitată.

Oricât de mult ne bucurăm să întâlnim solicitanții de viză la interviu, dorim să vă ajutăm să evitaţi efortul de a vă prezenta la Ambasadă, dacă nu este absolut necesar. În acest scop, varianta fără interviu este simplă, rapidă și fără probleme, a transmis ambasada SUA.Ştiri recomandate

12