„Ambasadorii” României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Ambasadorii” României
Sport 02 Mai 2019 / 15:06 249 accesări 1 comentariu
Eugenia Costache a obținut medalia de aur la Campionatul European de Kurash

Eugenia Costache a obținut medalia de aur la Campionatul European de Kurash

„Sportul, cel mai mare ambasador al unei naţiuni, ...are puterea de a schimba lumea (…), are puterea de a uni lumea într-un fel cum puţine lucruri o pot face” - Nelson Mandela.

Uniunea Democrată Tătară participă la următoarele evenimente internaţionale în următoarele două luni:

1. Republica Moldova - localitatea Tatar Kîpceak (azi Copceac): Festivalul - Memorialul „Nikodim Orlioglo” - 4 mai, ora 10.00.

2. Bulgaria - localitatea Ruen - 18 mai, ora 14.00.

3. Polonia - Wroclaw - 5-9 iunie, Campionat European Qazaq Kuresi.

4. Uzbekistan - Bukhara, 7-11 iunie.

5. Kazakhstan - Festivalul cumâsului (Kumîz / Ayrag) - 3-6 iunie.

6. Republica Tatarstan - Kazan (Rusia) - 21-24 iunie, Campionatul Mondial de Tatar Koresh.

În perioada 19-22 aprilie, Romȃnia a participat în Grecia, la Salonic la Campionatul European de Kurash, prin Uniunea Democrată Tătară (UDT) şi a obţinut o medalie de aur la categoria 70 kg feminin, prin Eugenia Costache. Acum palmaresul Romȃniei la Kurash (unul din cele cinci stiluri promovate de UDT) arată astfel: 2 medalii de aur, 2 medalii de argint şi două medalii de bronz (din 2016 pȃnă în prezent).

Iar în acest moment o echipă a UDT luptă la Campionatul Mondial de Toguz Kumalak (ediţa a 5-a) şi Campionatul Mondial de Mangala (ediţia 1), care se desfăşoară în Antalya - Turcia, în perioada 24 aprilie - 4 mai.

„Urmează ca la întoarcerea echipei noastre să organizăm o competiţie cu aceste jocuri de strategie tradiţionale turco-tătare. Mulţumim domnului profesor Florin Cârâc, şeful delegaţiei!”, este mesajul UDT.

Loading...

1 comentariu

George 17:50:39 / 02 Mai 2019
felicitari

Inca o data kurashul este cel mai de succes sport din Medgidia, felicitari sportivilor , UDT si nu in ultimul rand autoritatilor locale pentru sustinerea activitatii!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1863 secunde