Ambasadorul Turciei, vizită importantă în Constanța, la final de mandat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ambasadorul Turciei, vizită importantă în Constanța, la final de mandat
Politică 09 Decembrie 2018 / 17:58 572 accesări 0 comentarii

Preşedintele UDTR, ing. Fedbi Osman, a avut o întrevedere cu E. S. Ambasadorul Republicii Turcia în România, Osman Koray Ertaş, la sediul central al Uniunii din Constanţa. Ambasadorul Osman Koraş Ertaş a ţinut să îşi ia rămas bun de la liderii Uniunii Democrate Turce din România, cu prilejul încheierii mandatului său diplomatic început în ţara noastră în urmă cu 4 ani. La întrevederea cu diplomatul turc au participat: prim-vicepreşedintele Iusein Gemal, preşedinta comisiei de învăţământ, prof. Vildan Bormambet, preşedinta comisiei de cultură, Serin Türkoğlu, preşedinta comisiei de femei, Melek Amet, preşedintele comisiei de tineret, Harun Osman, precum şi vicepreşedinţii comisiilor de cultură şi religie, prof. Melek Osman şi prof. Firdes Musledin. Ambasadorul Republicii Turcia, Osman Koray Ertaş a fost însoţit de consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Sulhi Turhan.

Diplomatul turc le-a mulțumit liderilor UDTR pentru bunele relații de cooperare pe care le-au avut în perioada celor 4 ani de mandat petrecuți în România și a afirmat că acestea vor continua și în timpul misiunii diplomatice a noului ambasador, Füsun Aramaz, care a deținut funcția de consul general al Republicii Turcia la Constanța în perioada 2010-2013.

La finalul întrevederii, preşedintele UDTR, Fedbi Osman i-a înmânat diplomatului turc o plachetă cu însemnele uniunii, ca semn de apreciere a activităţii sale diplomatice în România şi de mulţumire pentru sprijinul acordat comunităţii turce în perioada mandatului său. Liderul UDTR i-a mai oferit ambasadorului Osman Koray Ertaş şi un obiect decorativ conţinând imagini ale unor monumente istorice din România, printre acestea numărându-se şi moscheea Carol I, monument emblematic pentru comunitatea turcă din Dobrogea. La întâlnirea cu diplomatul turc au mai participat, Levent Accoium, secretar general adj. la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Şenol Ali, propus de UDTR pentru funcţia de subprefect al judeţului Constanţa.Pagina a fost generata in 0.1321 secunde