Amendați pentru că scoteau stâlpii pentru protecția pietonilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Amendați pentru că scoteau stâlpii pentru protecția pietonilor

Administrație 02 Martie 2021 / 11:37 718 accesări
Foto: Primăria Municipiului Constanța

Foto: Primăria Municipiului Constanța

Doi indivizi au fost surprinși zilele trecute pe strada Mihai Viteazu în timp ce scoteau stâlpii pentru protecția pietonilor amplasați pe domeniul public. Incidentul a fost descoperit de reprezentanții SC Confort Urban SRL, fiind solicitată intervenția Direcției Generale Poliția Locală, informează Primăria Municipiului Constanța.

În urma verificărilor, indivizilor li s-a aplicat o amendă contravențională de 1.000 de lei și a fost dispusă măsura complementară de aducere a bunului la starea inițială. Conducerea societății a depus plângere penală, fiind întocmit dosar penal pentru distrugere de bunuri.

Persoanele în cauză au „justificat” actul de vandalism prin faptul că stâlpii de protecție blocau accesul utilajelor și al autovehiculelor care transportau materialele de construcții.

Beneficiarul lucrărilor nu a înștiințat SC Confort Urban SRL cu privire la acest aspect. În acest sens, nu a fost emis un acord de refacere a trotuarului și nu a fost depusă o cerere prin care să se solicite dreptul de acces.

Pentru a evita apariția unor incidente similare, persoanele se pot adresa SC Confort Urban SRL pentru a fi consiliați cu privire la pașii pe care îi au de urmat pentru obținerea avizelor necesare.

Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în condiții bune dotările aflate pe domeniul public.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2394 secunde