Amenințare cu bombă la Barcelona. Circulația trenurilor, întreruptă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Amenințare cu bombă la Barcelona. Circulația trenurilor, întreruptă

Externe 07 Noiembrie 2018 / 11:30 394 accesări

Circulaţia trenurilor de mare viteză AVE a fost întreruptă, miercuri dimineaţa, în gara Barcelona Sants, la cererea Mossos d'Esquadra, poliţia din provincia spaniolă Catalonia, care a activat dispozitivul TEDAX, echipă însărcinată cu dezactivarea dispozitivelor explozive, relatează publicaţia La Vanguardia, conform Agerpres.

''Facem verificări pe liniile de tren de mare viteză în gara Sants, respectând protocoale de securitate'', a informat poliţia autonomă catalană pe Twitter. Administratorul Infrastructurii Feroviare Adif şi societatea naţională de exploatare a căilor ferate spaniole Renfe, care operează reţeaua de trenuri de mare viteză AVE, au informat la rândul lor întreruperea serviciilor din motive care nu ţin de ele, începând cu ora locală 08:21.

Potrivit La Vanguardia, care citează persoane aflate în trenuri şi care au postat mesaje pe reţelele sociale, poliţia efectua controale ale bagajelor tuturor pasagerilor. În plus, au fost evacuate două trenuri staţionate pe liniile 3 şi 4 în gara Sants, au anunţat Mossos.12
Pagina a fost generata in 0.1447 secunde