Amenințare cu bombă la bordul unui avion de pasageri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Amenințare cu bombă la bordul unui avion de pasageri

15 Decembrie 2015 / 09:15 211 accesări

Un avion al companiei braziliene Tam Airlines, care efectua o cursă între Madrid şi Sao Paulo, a revenit luni noaptea pe aeroportul Barajas din capitala Spaniei, din cauza unei ameninţări cu bombă anunţate de autorităţile spaniole, a informat compania pe Twitter, transmite Huffington Post.

Aeronava, care efectua cursa JJ8065, se afla în spaţiul aerian al Marocului, după aproximativ două ore şi jumătate de zbor, când a primit ordin să revină pe aeroportul din Madrid, fiind escortată de un avion de vânătoare Eurofighter cu baza în Albacete.

Aeroportul Adolfo Suarez Madrid-Barajas a închis temporar pistele de aterizare până ce avionul de pasageri a fost evacuat fără incidente.

Aeronava de tip Boeing 777-32W decolase de pe aeroportul din Madrid în jurul orei locale 21.20 (22.20, ora României) şi tocmai trecuse de Casablanca atunci când a fost întoarsă din drum, relatează Reuters în pagina online.

Avionul era programat iniţial să aterizeze pe aeroportul Guarulhos din Sao Paulo marţi dimineaţă, la ora locală 5.25 (9.25, ora României).

Compania aeriană Tam Airlines, o unitate a LATAM Airlines Group SA, a precizat că va coopera cu autorităţile în acest caz, fără a oferi alte informaţii.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2217 secunde