Ameninţare cu moartea în stil mafiot la un restaurant din Constanţa!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ameninţare cu moartea în stil mafiot la un restaurant din Constanţa!

Eveniment 27 August 2016 / 11:37 9670 accesări

Patronii restaurantului Asado din Constanța spun că au fost amenințați cu moartea în stil mafiot. Au găsit o coroană de flori pe treptele scării din fața localului pe care îl dețin.

Aceștia au un conflict mai vechi cu familia fosului interlop Săceanu și spun că acea coroană de mort este un mesaj clar.

Oamenilor le este frică să nu fie lichidați. Polițiștii au ajuns la fața locului și au demarat o anchetă.

Reamintim că fratele lui Săceanu, Cadîr Iaşar, a primit o bătaie cruntă chiar pe o terasă din centrul orașului Constanța. Cadir Ismail susţine că a fost atacat în plină zi, pe data de 22 august Conform unor surse, întregul scandal a pornit de la niște datorii.

Gabriel Anghel, omul de afaceri care a deschis restaurantul Asado spune că de zece ani, membrii clanului Săceanu din Piaţa Chiliei îl ameninţă şi îi cer bani. Gabriel Anghel spune că şi-a achitat toate datoriile faţă de această familie dar tot nu este lăsat în pace. Coroana de flori a fost lăsată se pare de un membru al grupării din Piaţa Chiliei, în faţa restaurantului Asado, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.00. Pe coroană se este scris următorul mesaj: „Condoleanţele mele! Nu te vom uita, Gabi! La mulţi ani, Andreea!”. În alte cuvinte, Gabriel Anghel, zis şi „Gabi Grasu” ar fi ameninţat cu moartea prin acest text. Interesant este şi faptul că sâmbătă, fiica cea mică a omului de afaceri, Andreea a împlinit vârsta de 19 ani. Interlopii ar intenţiona chiar s-o omoare şi pe biata fată.

Se pare că Gabriel Anghel se afla la terasa Entourage din Constanţa atunci când fratele lui Săceanu, Cadîr Iaşar a fost lovit. Anghel spune că acesta nu a fost atacat de unul dintre oamenii lui aşa cum se credea iniţial. Afaceristul susţine că de fapt, Cadîr Iaşar a pulverizat un spray lacrimogen la interior şi unul dintre apropiaţii lui l-a lovit pe acesta în autoapărare.

Cadîr și ceilalți membri ai clanului din Piața Chiliei susțin că nu l-au amenințat cu moartea pe Gabriel Anghel și că acesta ar fi înscenat totul.12
Pagina a fost generata in 0.1667 secunde