Ameninţarea cu bombă din Constanţa şi Medgidia a fost falsă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ameninţarea cu bombă din Constanţa şi Medgidia a fost falsă

Eveniment 23 Noiembrie 2021 / 14:12 550 accesări

Ameninţarea cu bombă cu privire la sediile Curţii de Apel Constanţa şi Judecătoriei Medgidia a fost falsă, urmând ca activitatea în cele două instituţii să fie reluată, după ce au fost evacuate aproximativ 400 de persoane.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, specialişti pirotehnişti ai Serviciului Român de Informaţii au făcut verificări la sediul Curţii de Apel Constanţa şi, concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ, la cel al Judecătoriei Medgidia, nefiind găsite obiecte pirotehnice.

"Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată", a informat IPJ.


Autorităţile au intrat în alertă după ce marţi, în jurul orei 9,00, s-a primit un apel 112 de la un bărbat, care a solicitat să se "elibereze" Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla "o nenorocire".

La fața locului au ajuns polițiștii și militari de la ISU Dobrogea, iar cele două clădiri au fost evacuate.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1185 secunde